top of page

VEDLIKEHOLD FOR FREMTIDEN

VI HAR SPENNENDE NYHETER FREMOVER!

Følg oss på sosiale medier

for å motta nyheten først!

  • Facebook
  • Instagram

Book uforpliktende 

rådgiving eller befaring hos oss

LIDENSKAP

OG KOMPETANSE

polishHJEM.jpg

09/03

Vedlikehold og klargjøring av båt kan være stressende, tidskrevende og dyrt. Det ønsker vi i Magic Marine AS å gjøre noe med!

Vi spesialiserer oss på mobilitet og reiser derfor ut til deg for å gjennomføre en uforpliktende befaring og vi utfører også arbeidet der båten befinner seg!

På denne måten slipper vi potensielt kostbare forflyttinger av båt og utstyr, og kan dermed tilby lave priser på vedlikehold, klargjøring før sesongen eller eventuelle reparasjoner av båt eller motorverk.

Magic Marine AS er et nyetablert selskap som utfører alt av vedlikehold, rengjøring og reparasjoner av skrog, interiør, motor eller andre ting du trenger bistand til.

Lidenskap og kompetanse kombinert med lang erfaring er viktige faktorer for å lykkes, og vi har blant annet sikret oss rettigheter til behandlingsformer som reduserer klimabelastning og bidrar til langvarig og redusert vedlikehold i årene som kommer.

Vi stiller strenge krav til miljø og HMS og bruker utelukkende anerkjente merkevarer som gir lave utslipp og tar vare på miljøet på samme måte som våre kunder ønsker å ta vare på sine båter!

Din båt - vårt oppdrag! Sammen er vi fornøyde :)

10/03

TJENESTER

OG MULIGHETER

Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring lokalt for å kunne gi en riktig vurdering av prosjektet og hva som eventuelt må gjøres.

På denne måten kan vi sammen bli enige om den beste behandlingen for ditt prosjekt og legge en plan for videre oppfølging og eventuelt vedlikeholdsarbeid.

 

Vi tilbyr de beste og mest innovative løsningene for behandling av båt og motor!

UFORPLIKTENDE

BEFARING DER DU ER

polishHJEM02.jpg

KUNDEREISEN

FRA A TIL Å

1

2

3

UFORPLIKTENDE

BEFARING DER DU ER

PRIS OG LØSNING

PÅ DITT PROSJEKT

GJENNOMFØRING

AV AVTALT ARBEID

bottom of page